Dit is het gastenboek van Dier onder dak dokkum. Hier kunt u een berichtje achter laten. We horen bijvoorbeeld graag hoe het met onze geplaatste poezen gaat in hun nieuwe woonomgeving!

 

Om spam te voorkomen moet u onder het berichtje de karakters overtypen (hoofdlettergevoelig) voor u het bericht verstuurd.


- Berichtjes worden pas geplaatst na goedkeuring door de beheerder, dit kan enige tijd duren.-

marjan

leuke en duidelijke website!

donderdag, 31 juli 2014

Update George

Afgelopen maandag 28 april jl. hebben wij George uit het asiel gehaald. Bij binnenkomst in het asiel kwam hij ons als vrolijk begroeten. Dit bevestigde ons goede gevoel dat we bij hem hadden. Toen George thuis was in Leeuwarden hebben we de reismand open gemaakt en voorzichtig kwam George eruit om zijn nieuwe huis eens goed te onderzoeken. Hij is inmiddels in elk hoekje en gaatje geweest.


We kunnen met zekerheid zeggen dat George zich helemaal thuis voelt bij ons. Hij heeft al verschillende vaste slaapplekjes zoals zijn kleedje op de bank en zijn mand in de hal. Ook in de vensterbank mag hij graag vertoeven om van het zonnetje te genieten en al miauwend naar de vogels te kijken. George mag graag knuffelen en hij kan hele avonden op onze schoot of tegen ons aan liggen. George is na één dag al in de kattenbak geweest en inmiddels is dit ook een vast ritueel geworden.


We zijn erg blij met zo'n lieve kat als George. Het is een echt knuffelbeestje dat veel aandacht nodig heeft, maar dat ook zeker krijgt. We willen jullie hartelijk danken voor de goede zorgen in het asiel en jullie veel succes wensen met het plaatsen van de andere dieren. We zullen Dier Onder Dak zeker aanraden bij onze vrienden en kennissen. We hebben dan ook veel respect voor het werk dat jullie doen!

vrijdag, 02 mei 2014

bouwe en gerda

Vorige week woensdag hebben wij een jong katertje opgehaald, Jorn (nu Blackie). Blackie was erg schuw en bang voor ons (nu nog wel een beetje). Hij is een zeer slimme kater. Weet precies hoe hij je moet bespelen. Wij mogen hem nu aaien (vooral als hij voer wil). Zelfs blijft hij nu liggen als je hem bij je op schoot legt. Al met al binnen een week zeer grote vooruitgang. Wij genieten volop van deze ondeugd.

donderdag, 26 december 2013

Ananja van der Wagen

Ongeveer een jaar geleden hebben wij Kira bij jullie weggehaald. Toen wij op een gegeven moment dachten dat het leuk was om een vriendinnetje voor Kira in huis te halen hebben wij 2 maanden later Minoes bij jullie weggehaald. Wij kunnen niet indenken dat ze weer weg zouden moeten en ze hebben het hier ongelooflijk naar het zin. Lekker knuffelen en bij ons op de bank slapen vinden ze heerlijk. Ook Kira en Minoes kunnen niet meer zonder elkaar. Onze zoon is ook helemaal gek met de katten.

Wat fijn dat wij hun zo toch een fijn plekje kunnen geven.

 

Groeten Ananja

vrijdag, 01 november 2013

Tjeerd en Kirsten vd Ploeg

Dinsdag 28 mei hebben wij Ted opgehaald en is nu een week bij ons.

Ted is een ontzettende knuffelaar en ligt het liefst op de klimboom in de ren of lekker bij ons op de bank.

Ted heeft eindelijk een plek waar hij het naar zijn zin heeft, en wij genieten van deze lieve kater.

 

dinsdag, 04 juni 2013

Janetta

Hallo.

Sinds eergisteren is hier een kat aan komen wandelen.

En zo te zien heeft de advertentie al 2x op waldnet gestaan.

En Zn naam is Kous denken we. wand hij reageert er wel op.

 

Dus bent u de eigenaar, neem dan Vandaag nog contact met me op! 

 

mvg janetta

 

Hier is een link van de kat hoe dy er uit ziet.

 

http://www.waldnet.nl/wn/vraagaanbod/166449/Poes_aan_komen_lopen_.html

zondag, 10 februari 2013

Thessa

Een tijdje geleden heb ik Flip opgehaald. In het begin moest hij nog even wennen. Op de kattenbak gaan vond hij niet nodig. Flip deed het veel liever in bloempot van mijn kamerplant, haha. Na een week zag ik opeens een andere Flip hij kwam naast me liggen op de bank, maakte eindelijk kennis met de kattenbak en zocht contact met de andere 2 katten in huis.

Nu ligt hij elke dag op schoot en geniet met volle teugen van zijn huisgenootjes. Hij spint soms zo hard dat ik de tv wat harder moet zetten.

Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder mijn kleine vriend!

zaterdag, 05 januari 2013

Coby en Ton Craanen

Een jaar geleden hebben wij onze poes `muis`opgehaald. Ze miste haar rechter voorpootje en hebben daarom bewust voor `muis`gekozen. 

Ze heeft het reuze naar haar zin en loopt ook af en toe aan het riempje bij ons buiten op het grote grasveld. Met onze hond kan ze het goed vinden. Ze is erg aanhankelijk en zouden haar voor geen goud meer willen missen.

Wat kan een mens toch veel van zo´n beestje houden. 

´Ons kleine wondertje`

maandag, 26 november 2012

rianne groenendijk

Mijn man Walter en ik doneren elk jaar iets voor dier onder dak omdat we het werk wat er gedaan wordt prachtig vinden.

Ook brengen we oudere maar wel hele baddoeken en warme dekentjes. En dan kijken we gelijk naar de poesjes die er zijn. 

Misschien een idee voor mensen die dit lezen om dat ook te gaan doen.

Wij hebben op dit moment 8 hondjes uit benarde omstandigheden weg bij ons thuis en die mogen blijven totdat ze hun oogjes sluiten. Dat hebben we ze beloofd. Maar als de hondjes er niet meer zijn dan nemen we beslist weer een paar poesjes in huis.

zaterdag, 06 oktober 2012

betty

drie weken geleden hebben we Nina uitgezocht en meegenomen.

In eerste instantie was Nina een beetje verlegen en had ze de neiging om weg te kruipen.

Nu, na drie weken is ze helemaal happy (denken wij), het is alsof ze hier altijd heeft gewoond en zo gedraagt ze zich ook.

 

Ze is lief en aanhankelijk, gedraagt zich ontspannen en zit graag op schoot. wij zijn verliefd op haar.

woensdag, 03 oktober 2012

Janke de Vries

In juni hebben wij poes Vlekje bij jullie opgehaald. Ze was een erg bange poes. Ze is nog wel wat schichtig, maar nu ze sinds enkele weken naar buiten mag is ze heel erg opgeknapt. Nadeel is alleen dat ze vrijwel niet naar binnen wil, maar ze blijft steeds in de buurt en is ook erg aanhankelijk. Ze geniet enorm van het buiten zijn, en ook als we haar wat aandacht geven. Ze is een hele lieve poes. Er zijn prachtige foto's, ik zal ze proberen te sturen. Liefs, Janke de Vries.

maandag, 13 augustus 2012

Renate

De kinderen van groep 5 en 6 van de Nynke van Hichtumschool in Dokkum hebben de vrijwilligers van Dier Onder Dak afgelopen maand in het zonnetje gezet. Klik op onderstaande link om hier een filmpje van te bekijken:

http://www.youtube.com/watch?v=RE3XcEaspKo

maandag, 20 februari 2012

jannie lijzenga

wat een leuke nieuwe website.

er staan leuke foto,s op .

 

woensdag, 14 december 2011

Martina van der Bij

Begin augustus heb ik bij Dier onder dak een kitten opgehaald, Noa. 
Ik ben heel erg blij met haar en ze doet het onwijs goed!

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/310501_111580848950296_100002951454000_81443_1045739167_n.jpg

Verder wil ik mijn complimenten geven voor de nieuwe website, erg mooi!!

zaterdag, 03 december 2011

Hendrik Koster

geweldige nieuwe website

ziet er erg mooi uit !!

zaterdag, 19 november 2011

Name *
Content *
Image Verification * Captcha ImageReload Image
   
 

 

Powered by Phoca Guestbook