Katten zoeken op het internet.

Hieronder kunt u gericht zoeken naar de katten op onze site.  Er worden regelmatig nieuwe katten aan dit onderdeel op de site toegevoegd. De katten zijn onderverdeeld in de categorieën 'volwassen'  (1 jaar en ouder) en 'kittens' (0-12 maanden).

Bent u op zoek naar een huisdier, dan is een asielkat zeker een goede optie. In het asiel krijgen we bijna iedere week nieuwe katten binnen. De meeste katten die bij ons verblijven, zijn leuke, sociale dieren waar niets mee ‘mis' is. Vaak is het onbegrijpelijk waarom het dier in het opvangcentrum terecht is gekomen. Er zijn ook wel oudere of minder gezonde dieren en heel af en toe dieren met een gedragsstoornis, maar gelukkig zijn er veel mensen die een 'schoonheidsfoutje' niet erg vinden.

Wanneer de (vorige) eigenaar van een dier niet bekend is, weten we niets over de geschiedenis van het dier. Dat is op zich niet erg, want in de periode dat een dier bij ons is, leren we toch veel over het gedrag en de gezondheid van het dier. Gedrag in het dierenopvangcentrum kan overigens altijd afwijken van gedrag in een thuissituatie.

Naast de opvang van zwerfdieren nemen we (als we ruimte hebben) ook afstandsdieren op. Van deze dieren weten we veel meer. We kunnen dan bij het plaatsen van het dier nog beter rekening houden met zijn of haar eigenschappen.

Is het de eerste keer dat u een kat in huis wil nemen? Kijk dan ook eens op LICG Over houden van huisdieren voor meer informatie over het houden van katten.

Volwassen katten
Kittens
 
 
Powered by Phoca Gallery

Login-form

Weblinks